Over Boléro - Maurice Ravel

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

  1. 25 okt

    Els De Schepper - " Wat doe ik hier?"

    Samen gaan we naar de show " Wat doe ik hier?" van Els De Schepper in het Arjaan Theater in Geraardsbergen. We verplaatsen ons via carpoo...
  2. 02 nov

    Boléro - Maurice Ravel

    Malandain Ballet Biarritz brengt Maurice Ravels meesterwerk Bolèro tot leven. We verplaatsen ons per bus naar het Capitool in Gent.
  3. 22 nov

    Lezing - Compostella - Maurits Groeninck

    Maurits Groeninck is een reisleider van verre bestemmingen. Hij gidst regelmatig buitenlandse groepen in Brugge en Gent en organiseert oo...
Toon alle activiteiten
02 nov
# 9074

Boléro - Maurice Ravel

Malandain Ballet Biarritz brengt Maurice Ravels meesterwerk Bolèro tot leven.

We verplaatsen ons per bus naar het Capitool in Gent.

zaterdag 2 november 2024 om 18:30 uur

Malandain Ballet Biarritz brengt Maurice Ravels meesterwerk Boléro tot leven in een adembenemende choreografie. Een sensuele storm van dans en muziek die je meesleurt.

Prima Donna Events presenteert 'De Boléro' op de betoverende klanken van Maurice Ravel gebracht door het Malandain Ballet Biarritz.

De getalenteerde dansers van het Malandain Ballet Biarritz brengen een prachtig visueel totaalspektakel. De sublieme choreografieën van Thierry Malandain, de sensuele bewegingen op de meeslepende melodieën van Maurice Ravel creëren een visueel spektakel dat de zintuigen prikkelt.

Het is niet zomaar een voorstelling, het is een reis doorheen emotie, gratie en artistieke perfectie. Ervaar een ijzersterk dansprogramma op de adembenemende tonen van Beethoven 6 – Mozart – Boléro.

Grijp nu jouw kans om getuige te zijn van een adembenemend schouwspel, een briljante samensmelting van muziek en bewegingen. Beethoven 6 – Mozart – Boléro is slechts eennmaal te zien in Capitole Gent op zaterdag 2 november. Mis dit culturele hoogtepunt niet!

Prijzen

Prijs:
€ 125 euro voor leden en niet-leden

Locatie: 

Samenkomst aan "De Rijdt" Jagersstraat 64  9660 Brakel  om  18u30
vervolgens met bus naar Gent

Interesse : NU inschrijven via p.davidsfonds@gmail.com 
Betaling via OVERSCHRIJVING op rekening Davidsfonds
Brakel-Lierde BE 81 6528 2151 6324

Labels: Activiteit